aronija-sok-čiste-kapi-slavica-grđan-sok

HLADNO PREŠAN I PASTERIZIRAN

100% Sok od aronije

Vaš prvi korak prema zdravijoj prehrani i promjeni prehrambenih navika je odabir proizvoda s jamstvenim žigom “Živjeti zdravo” koji garantiraju smanjenu količinu soli, šećera i zasićenih masnih kiselina, a zadovoljavaju i preporučeni omjer energije i hranjivih tvari, te sadrže više vlakna, bjelančevina i vitamina zbog čega pozitivno utječu na zdravlje i kvalitetu života.

100% sok ručno ubranog ploda aronije, hladno prešani i pasteriziran, bez dodatka šećera, vode, konzervansa, boje i arome. Preporučena dnevna doza 30-50 ml. Nakon otvaranja obavezno čuvati u hladnjaku.

Dobitnik Velike zlatne medalje za kvalitetu Agra 2020 na 24. Međunarodnom ocjenjivanju sokova i bezalkoholnih pica održanom u lipnju 2020. godine u Gornjoj Radgoni, Slovenija.

Dobitnik Velike zlatne medalje za kvalitetu Agra 2021 na 25. Međunarodnom ocjenjivanju sokova i bezalkoholnih pica održanom u lipnju 2021. godine u Gornjoj Radgoni, Slovenija.

Promjenimo naše prehrambene navike odabirom proizvoda s jamstvenim žigom “Živjeti zdravo” koji se nalazi na provjerenim, zdravstveno ispravnim proizvodima koje su analizirali stručnjaci HZJZ.

CIJENA*
1 L = 9,0 €
0,5 L = 5,0 € 

*Za kupnju 3 i više litara soka, cijena litre je 8,0 €

opgrdan

Priznanje za sok od aronije

Award for aronia juice

OPG Grđan Slavica

Tel: 0916115040 Adresa: Bubnjaračka 14, Zagreb Email: slavgrd12@gmail.com